Home > Windows 10 > Startup Progs Sometimes Not Loading

Startup Progs Sometimes Not Loading

Contents

Never had a corrupt file due to that. I would swap it out for MSE or Avast 6 freeware with the Win7 Firewall. UAC is on. After each reboot I lose the Goback history. Check This Out

All worked normal. Click on the StartUp tab, you will see the list of auto start programs . General Support All times are GMT -5. The 'Services'...

Startup Programs Not Starting Windows 10

the system configuration window will appear . Uncheck this option and save changes. Computer Type: PC/Desktop System Manufacturer/Model Number: Home Brewed OS: Ubuntu14.04x64 MintMate17x64 Win10Prox64 CPU: I7 4790K @5 GHz Motherboard: MSI-Z97A GAMING 7 (MS-7916) Memory: 32 GB G-Skill Trident X @2400MHZ Graphics Card: some games will load straight...

Join Forum | Login | Today's Posts | Tutorials | Windows 10 Forum | Windows 8 Forum Welcome to Windows 7 Forums. Did Donald Trump "[imitate] a disabled reporter"? Startup progs sometimes not loading This is a discussion on Startup progs sometimes not loading within the Windows XP Support forums, part of the Tech Support Forum category. Windows 10 Startup Not Working Thanks Edit: it seems that scanningprocess.exe can also be related to the new version of ZoneAlarm which I got recently.

My System Specs System Manufacturer/Model Number Dell XPS 8300 OS Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1 CPU Intel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz Motherboard Dell Inc. Startup Programs Not Starting Windows 7 current community blog chat Super User Meta Super User your communities Sign up or log in to customize your list. I am at my wits end! http://www.windowshelpzone.com/thread/startup-programs-sometimes-do-not-load.html Performance & Maintenance Startup ProgramsGood day.

Thats the normal behavior, windows 8, even as admin with uac disabled, you have to approve system changes. Windows 10 Services Not Starting Automatically This account is privileged and the provider may cause a security violation if it does not correctly impersonate user requests. But surely that wouldn't cause this problem Mar 30, 2007 #1 Route44 TechSpot Ambassador Posts: 11,966 +70 Have you at least run a virus scan, etc., to see if Last Jump to page: « Previous Thread | Next Thread » Forum Windows 10 Forums General Support Startup programs do not start with windows Similar Threads Thread Forum Virtual Desktops and

Startup Programs Not Starting Windows 7

After getting caught to that virus once more, I followed the same procedure with the malware removers, and at the end, some of the startup files have failed workingat startupsuch as https://www.tenforums.com/general-support/2251-startup-programs-do-not-start-windows.html I compared the settings and everything looks OK. Startup Programs Not Starting Windows 10 All Rights Reserved. Program In Startup Folder Not Starting Windows 10 The time now is 14:44.

My System Specs You need to have JavaScript enabled so that you can use this ... his comment is here I tried uninstalling VLC, restoring all of WMP's file type associations and rebooting. They start only after I restart Windows. Windows is mine again. Start Screen Vs Start Menu

  • sp2 ) then the cd will have to be that / if you have a cd with (Windows XP Home Ed. )you will have to slipstream (SP2 ) onto a disk
  • Now it's sometimes my chrome, spotify and sometimes my audio device just has the 'x' on the speaker icon.
  • So to anyone experiencing the same problem, do this: Go to Control panel->Power options and on the left side choices, click "Change what the power buttons do".

Not to mention, them not even running at startup due to that is a greater joke. Please help the TSF site by donating How to back up and restore the registry in Windows XP and Windows Vista How to back up and restore the registry in Windows I know there are plenty of posts regarding load balancing, but I read all of them and couldn't find the answer for me. http://swapshaker.com/windows-10/skype-crash-windows-reboots-instead-of-loading.html Oct 20, 2013 #1 (You must log in or sign up to reply here.) Show Ignored Content Similar Topics Startup programs not loading properly Mar 30, 2007 Keyboard sometimes not responding

Althoug video help | post reply | read more Problem with startup, applications do not load location: 7forums.com - date: July 5, 2011 Hello there! Windows 10 Start Screen Now you can rest assured the problem is gone from the next time you start windows, everything starts as it should. Data: 0000: 41 70 70 6c 69 63 61 74 Applicat 0008: 69 6f 6e 20 48 61 6e 67 ion Hang 0010: 20 20 49 45 58 50 4c 4f

Yes, my password is: Forgot your password?

Write "msconfig" there and hit enter ... Many thanks again. 03-24-2008, 02:04 AM #4 grumps039 Registered Member Join Date: Feb 2008 Location: West Australia Posts: 22 OS: Vista home premium My System Mike. My computer with Home Edition also has a sound manager for my computer's sound. Add Startup Programs Windows 10 Until I turned off the PC.

Sp3 / both compleatly updated My System hello now since some things was fixed on the drive by scandisk do a (sfc ) again then get back to me Mike __________________ VLC has all of its default file extension privileges, including .mp4. programs registered under registry "Run" keys - both HKLM and... navigate here Mar 30, 2007 #2 Daveskater Banned Topic Starter Posts: 1,687 Well the last scan i did found a trojan but that was removed but i'm just about to go out so

Computer Type Laptop System Manufacturer/Model Number HP \ Toshiba \ Lenovo \ Dell E7440 OS W8.1, W7 Browser FF Quote Page 1 of 2 12 Last Jump to page: Startup programs My System Specs You need to have JavaScript enabled so that you can use this ... there is no windows live mail? General Discussion Programs loading @ max 50% loadHi all, my PC has been driving me crazy.

When I reboot, the new account, the programs do not load correctly. As you can see I am using the classic theme in Windows 7. My System Specs You need to have JavaScript enabled so that you can use this ... When I log in back in to the same account, or another existing account, the programs will load correctly.

She doesn't have to reboot for them to show again, all she has to do is logout and log back in. Why?-1Sync apps and settings between Windows 8 and Windows 10 PC1Dell Latitude wont boot past BIOS after Windows 10 update1Windows 10 Boot Issue0Unable to start windows 10 technical preview19Windows 10 equivalent solved Post startup Desktop loading time is very very high Long BIOS time unrelated to startup programs solved Radeon graphics drivers(?) not loading on first startup More resources Tom's Hardware Around That was the first thing I did after installation.

It did say that it had removed some items but I wasnt quick enough to catch what they were. No, create an account now. Now you can rest assured the problem is gone from the next time you start windows, everything starts as it should. Any ideas?!

Jan 6, 2007 Certain sites not loading properly Aug 7, 2011 Various programs crashing/not loading Jul 18, 2010 Style XP not loading skin properly Jul 28, 2003 Programs not closing properly Anyways, she really doesn't do anything on her computer (definitely doesn't need that kind of computer) and only has these programs installed: Mozilla FireFox (I use) Google Chrome (She uses) Picasa FW: ActiveArmor Firewall v1.0 (NVIDIA Corporation) Disabled FW: AVG Firewall v8.0 (AVG Technologies CZ, s.r.o.) AV: AVG Anti-Virus plus Firewall v8.0 (AVG Technologies) [HKLM\System\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfile\AuthorizedApplications\List] "%windir%\\system32\\sessmgr.exe"="%windir%\\system32\\sessmgr.exe:*:enabled:@xpsp2res.dll,-22019" "%windir%\\Network Diagnostic\\xpnetdiag.exe"="%windir%\\Network Diagnostic\\xpnetdiag.exe:*:Enabled:@xpsp3res.dll,-20000" [HKLM\System\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile\AuthorizedApplications\List] "%windir%\\system32\\sessmgr.exe"="%windir%\\system32\\sessmgr.exe:*:enabled:@xpsp2res.dll,-22019" "C:\\Program I've been running like that since vista, that means since 6 years ago, even using the built in admin account in the last two iterations of windows.

Am I missing something? Thanks in advance. It seems to go in waves, with the problem seeming to go away for a while then returning.